Gestimuleerd door het volgen van de cursus Gezondheidscoach, besloot ik alles te leren wat ik kon over darmgezondheid, de juiste voeding kiezen met de glycemische index en de zuur/base evenwicht als leidraad. Deze 3 pijlers vormen dan ook de basis voor mijn ARLADES methode, waarvan ik zelf heel bevredigende resultaten heb ondervonden.

In het proces leerde ik ook hoe ik een normaal en druk leven kon leiden, zelfs wanneer ik dingen deed die veel stress gaf en de motivatie soms ver te zoeken was.

Ik heb veel dingen geprobeerd die niet werkten voordat ik een methode ontdekte die dat wel deed. Toen ik deze eenvoudige veranderingen consequent in mijn leven maakte, verbeterde mijn mentale en fysieke gezondheid en begon ik weer van het leven te genieten. Mijn gewicht had ik na zoveel jaren ook onder controle.

Nu wil ik anderen helpen hun leven terug te krijgen, vrij van de noodzaak om voortdurend te worstelen met fysiek en emotioneel ongemak.

Je leert opnieuw genieten van gezond eten en neemt de controle over je leven met eenvoudige, plezierige gewoonten die je echte resultaten op het gebied van gewichtsverlies geven en die je op lange termijn kunt behouden.

Het is één ding om de slechte voedingsgewoonten waaraan je de afgelopen 10-20- 30-tal jaren een expert bent geworden af te leren en opnieuw te beginnen. Het is een ander ding om een expert in consistentie te worden. Ik help je graag verder bij het uitzoeken van nieuwe uitdagingen, structuur in je dagelijkse leven te brengen en een planning aanreiken die je goed op weg helpt.


Copyright © Bodil Bording Bajwa - Health Coach