De afgelopen 9 jaar heb ik actief gewerkt om geleidelijk aan mijn bewustzijn rond gezondheid te vergroten. Tijd vinden tussen voltijds werken, huishouden, actieve deelname aan het lokale verenigingsleven en sporten lukt met de juiste ingesteldheid en flexibiliteit.

Verder volg ik allerlei cursussen en woon ik workshops bij om steeds op de hoogte te blijven van de laatste onderzoeken die gebeuren rond gezondheid in het algemeen en een gezonde darmflora in het bijzonder. De laatste decennia is er enorm veel vooruitgang geboekt qua inzichten in hoe belangrijk de darmen zijn voor het welbevinden.

Ik ben 61 jaar, getrouwd en moeder van vier, geboren in Denemarken en 37 jaar in België, woon in Hoeilaart. Ik heb gekozen om met gezondheid en levensstijl te werken, omdat ik op mijn eigen lichaam heb meegemaakt dat het werkt! Van mijn kant begon het 9 jaar geleden met de deelname aan het Fit-in-12 weken programma. Ik woog toen 93 kg! Vandaag weeg ik 25 kilo minder en heb ik voorgoed mijn leven veranderd.

De kers op de taart is mijn diploma ‘Gezondheidscoach’ dat ik behaalde na 3 jaar avondles bij Syntra.


Copyright © Bodil Bording Bajwa - Health Coach