Pas toen ik 50 was begon ik te begrijpen dat om mij niet meer moe en futloos te voelen ik drastisch iets moest ondernemen. Als per toeval kwam het programma ‘Fit in 12 weken’ naar mijn gemeente en ik schreef mij direct in. Een echt gouden kans, begrijp ik nu. De nieuwe manier van sporten sprak mij heel erg aan en ik was er door gebeten om mijn conditie te zien verhogen en mijn gewicht te zien verlagen. Stilletjes aan ging mijn focus van het gewicht naar gezondheid, verzadiging, voeding en plezier. En de overtollige kilo’s zijn eindelijk verdwenen samen met al mijn symptomen.

Onze eetgewoonten hebben een aanzienlijke invloed op onze gezondheid, prestaties en kwaliteit van leven.

Maar het kan moeilijk zijn om het zelf te herkennen of er iets aan te doen. Daarom wil ik je mijn hulp aanbieden door middel van ondersteuning, advies en begeleiding. Alle aspecten rond gezondheid en beweging worden aangepakt.

Bijna 10 jaar geleden begon ik mijn levensstijl te veranderen. Na 25 jaar op dieet zijn, waren mijn lichaam en geest uitgeput. Ik nam afscheid van het volgen van waardeloze diëten en concentreerde me op gezondheid en welzijn in plaats van op het gewicht.

Iets voor jou?

Contacteer mij voor meer informatie.


Copyright © Bodil Bording Bajwa - Health Coach